Üdvözöljük az új építésű otthonok hirdető oldalán

RÓLUNK

Eladó újépítésű lakás és új építésű ház. Zöld hitel és CSOK igénylésre alkalmas újépítésű lakások és családi házak. Újépítésű eladó lakások Budán és Pesten.

RÓLUNK

Az ujepitesu.hu honlapunkon a Budapesten, Pest megyében és néhány vidéki nagyvárosban építő beruházók és ingatlanközvetítő irodák újépítésű ingatlan kínálata található meg.


Az ingatlan kínálatban szerepelnek eladó új építésű társasházi lakások mellett újépítésű családi házak is.


Igen keresettek a kedvező vételár miatt a Budapest környéki új építésű ikerházak, sorházak is, melyekhez az érdeklődők már egy belvárosi lakás árán hozzájuthatnak.


 Aktuális kínálatunkban a népszerű újépítésű lakóparkok kedvelői is megtalálják oldalunkon a számukra megfelelő ajánlatot.

 

  • Újépítésű ingatlan kínálat listában találja az időrendben a legfrisebb ingatlanok kínálatát.
  • Akciós újépítésű ingatlanok listában azokat az újépítésű ingatlanokat, melyek árát valamilyen oknál fogva csökkentették. Ennek oka nem a minőségben keresendő, hanem elfogadott gyakorlat az újépítésű ingatlanok piacán, hogy amíg a projekt "csak" tervezőasztalon létezik, addig bevezető áron értékesítik. Hasonlóan gyakorlat az is, hogy az utolsó lakásokat szintén akciósan kínálják a beruházók.
  • Újépítésű projektek listája menüben, egy projektszintű listát talál, az épülő újépítésű ingatlanokról.
  • Zöldenergiát hasznosító ingatlanok oldalunkon összegyűjtöttük azokat az újépítésű projekteket, ahol a lakások valamilyen alternatív "zöld" energiát hasznosítanak. Ezen új építésű beruházások előnye, hogy a lakhatási rezsi költségek (fűtés, melegvíz, villany, közös kts.), egy 10 évvel korábban épült újszerű lakás rezsijéhez viszonyítva a fele, míg egy a '70-es években épült téglalakásokhoz képest akár negyed annyi is lehet. Mindezt figyelembe véve, az új vagy újszerű eladó lakások ára már nem is olyan magas, mindenképpen érdemes körülnézni a kínálati piacon.

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelfelvételre is szükség van, nagyon nem mindegy, hogy új építésű, újszerű vagy használt lakást választunk megvételre. Példaképpen egy 3 fős háztartás, 70m2 nagyságú használt lakás rezsije havonta kb.100-120.000 forintot is elérheti, mellyel szemben egy "zöld" energiát hasznosító lakásban, ez mindösszesen 25-30.000 forint (a TV, internet, víz és csatorna költségek azonos mértékű kalkulációjával, hiszen ezeket a költségeket azonos mértékben fizetjük meg új és használt lakás esetén egyaránt).

 

Vegyen igénybe ingyenes hitelügyintézés szolgáltatást, személyre szabott hitel ajánlatokkal segítjük lakás vásárlását. Lakáshitel, CSOK, zöldhitel, szabad felhasználású hitel - az Ön igényei szerint!

 

Ha új ingatlana megvásárlásához, eladná, beszámítná  sajátját tulajdonú ingatlanát, tájékozódjon értékbecslő szoftverünk segítségével ingatlana piaci értékéről , mennyit ér az ingatlana?!  

 

 

 

MIÉRT HIRDESSEN NÁLUNK?

 ...mert így egyszerre 3 új építésű hirdetési portálon kínálhatja ingatlanát! ujepitesu.hu, ujlakasok.com, ujingatlan.hu

... mert a vevői igényeknek megfelelően újszerű ingatlanokat is folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban kiszolgálhassuk az újszerű lakás, újszerű ház iránt érdeklődő látogatókat is.

 

 

Várjuk újépítésű ingatlanberuházók jelentkezését is!

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot és kollégánk felkeresi Önt ez ügyben!

 Egyszerű kapcsolati űrlap

Töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.ujepitesu.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Munkatársunk hamarosan megkeresi Önt!


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

www.ujepitesu.hu

Hiba történt!