Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 32 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 3
Bútorozottság igen
Háziállat hozható? nem hozható
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
A lakás az I. kerület Vizíváros-Váralja részén, hangulatos kis utcában egy 3 emeletes társasház I. emeletén található. A lakásban egy 20nm-es nagy szoba, egy kis szoba, egy fürdőszoba, egy konyha és egy előszoba található.
A nagy szoba egyaránt betölti a nappali és a hálószoba funkcióját. A kis szoba használható dolgozó szobának vagy esetleg étkező helyiségnek. Itt kapott helyett a nagy méretű hűtő is. A fürdőszobában kád, WC és a meleg vizet szolgáltató bojler található. A konyha jól felszerelt: gáztűzhely, mikrosütő, edények, étkészlet egyaránt van.
A lakás teljesen bútorozott. 1 hónap múlva költözhető.
A bérleti díj 135.000Ft, ami tartalmazza a fűtést és a közös költséget is. Ezen felül kb. 15.000Ft a havi rezsi (gáz, villany), amit egyedi mérők alapján kell fizetni.
Kiváló a tömegközlekedés! A Batthyány tér 5 perc séta, ott elérhető a M2, 19/41 villamos, a 11 busz vagy a szentendrei HÉV.
Egyedülállóknak és fiatal pároknak ideális lehetőség! Hívjon bizalommal!
At 1st district of Budapest, on Donáti street a 32 sqm furnished, equipped apartment for long-term rent
The flat is in Vizíváros-Váralja part of 2nd district, in a cozy little street, on the 1st floor of a 3-storey house. The apartment has a large 20sqm room, a small room, a bathroom, a kitchen and an entrance hall.
The large room occupies as a living room and as well a bedroom. The small room can be used as a working room or a dining room. The large fridge is also placed here. The bathroom has a bath, toilet and hot water boiler. The kitchen is well equipped with a gas stove, microwave oven, dishes and tableware.
The apartment is fully furnished. You can move within 1 month.
The rent is HUF 135.000, which includes heating and common costs, too. In addition, approx. HUF 15.000 per month overhead (gas, electricity) to be paid on the basis of individual meters.
Excellent public transport! Batthyány Square is a 5-minute walk away, with M2, trams 19/41, bus 11 or HÉV to Szentendre.
Ideal for singles and young couples! Call me with confidence!

Ár

Bérleti díj 135 E Ft/hó
(4 219 Ft/hó/nm)

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd
csak nálunk