Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 546 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2000
Épület szintje földszint + tetőteres
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift van
Dunához közeli, központi fekvésű PANZIÓ, VENDÉGHÁZ befektetőknek

Pest megyei, vízparti településen, üzleti célokra hasznosítható ingatlant kínálunk eladásra. Az ingatlan jelenlegi állapotában is vendégcsalogató: takaros porta, tornácos ház, virágos kert, parkosított, rendezett környezet. Egy csendes nagyközség nyugalmában, a Csepel-sziget déli csücskéhez közel várja új tulajdonosát, többféle hasznosítási lehetőséggel.

TURISZTIKA
A Kis-Duna partjától két utcára található, tekintélyes paraméterekkel rendelkező épület tavasztól őszig az aktív pihenés kedvelői számára ideális célponttá, vendégházzá válhat. A szomszédos települések agglomerációját és adottságait tekintve, valamint figyelembe véve a környék turisztikai sajátosságait, az ingatlan kifejezetten alkalmas arra, hogy az aktív kikapcsolódást keresők kedvelt bázisává válhasson. Az evezésre, kerékpározásra alkalmas utak, a vízi sportok űzéséhez ideális környezet, jól megszervezett programokkal, tartalmas kikapcsolódást jelenthet az idelátogatóknak. Az épület adottságait tekintve megfelelő paraméterekkel bír a turizmussal összefüggő pályázati lehetőségek kiaknázására.

RENDEZVÉNYEK
A közel 200-250 főt befogadó vendégtér privát vagy vállalati rendezvények megtartására alkalmas. Konyhájának gépesítése után a catering szolgáltatások teljes palettája biztosítható.

SZÁLLÁSHELY
A két utcára nyíló, a múltat és jelent egyszerre megidéző udvar és épület öt komfortos szobát rejt. Kényelmes bútorzattal, klímával, közvetlen fürdőszoba és WC használattal a csendes elvonulás ideális helyszínei lehetnek. A turisták, a rendezvények résztvevői, vagy éppen munkavégzés miatt elszállásolandó vendégek létszámát tekintve, a szobák 16 fő kényelmes elhelyezését teszik lehetővé. Gyermekek táboroztatására, osztályok, csoportok elhelyezésére is alkalmas.

TÖBB GENERÁCIÓS KÚRIA / APARTMANOK
Családok, lakóközösségek több az egyben verzióját is megálmodhatjuk, megtervezhetjük. Figyelembe véve az ingatlan (telek, lakóépület, elhelyezkedés, méretek, infrastruktúra) sajátosságait egy átgondolt üzleti tervben több hasznosítási cél is megvalósulhat.

INFRASTRUKTÚRA
A telek mérete 1425 nm, az épület pedig 546 nm.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
A település Budapesttől 50 kilométerre található, az 51-es főútról könnyen megközelíthető. Továbbá Ráckeve irányából folytatólagos közvetlen Duna-parti útvonalon is elérhető. Tömegközlekedés tekintetében a község vasútállomással rendelkezik. Buszjáratok óránként indulnak Budapestről, menetidő 55 perc.

További kérdés esetén állok rendelkezésre!

Ár

Irányár 49 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Fehérvári Ilona
Telefon +36 20 227 Mutasd
Email ilonafehervari1@ Mutasd