Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 44 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: épülő
Épült 2022
Épület szintje 3
Energetika :
Lift van
Erkély 4 m²
Feel-Ing Ingatlaniroda kínálatából megvételre kínálok Tatabányán épülő, prémium minőségű társasházi, 2 szobás, erkélyes lakásokat!
Az 58 lakásos társasházban még 13 db szabad 2 szobás lakás vásárolható meg, melyeknek a várható kulcsrakész átadása 2022. 2.-3. negyedéve.
Most 1 db földszinti, 3 db. 1 emeleti, 4 db. 2.emeleti és 5 db 3. emeleti lakás közül választhat még!
Lakások főbb jellemzői:
-A tartószerkezetek 30 cm vastag vázkerámiatéglából, a lakáson belüli válaszfalak 10 cm vastag vázkerámia téglából készülnek. A külső téglafalakat 16 cm vastag expandált polisztirol hab (EPS) szigeteléssel látták el.
- A lakásbejárati ajtók 14 ponton záródó, központi biztonsági zárral ellátott nyílászárók.
- Az ablakok és az erkélyajtók 82 mm vastag 6 légkamrás profilból, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, kívül-belül fehér színben készülnek, amelyek tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak.
- Erkélyekre fagyálló, csúszásmentes burkolat kerül. A teraszokon üvegezett korlát kerül felszerelésre.
- Az elektromos hálózat padlóban és falban szerelt védőcsövekben húzott vezetékkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. Minden lakáshoz egyszer 32A-es villamos hálózat készül.
- A lakások fűtése padlófűtéssel megoldott, mely a fürdőkben törölközőszárítós radiátorokkal egészül ki, melyek termosztatikus szeleppel szabályozhatóak. A fűtés- és melegvíz-ellátásról hőközpont gondoskodik, melyek a földszinten lévő gépészeti helységben kerül elhelyezésre, ami a városi távhőrendszerhez csatlakozik. A lakások egyedi hőmennyiségméréssel kerülnek kialakításra, és lakásonként mindenki igénye szerint szabályozhatja. Ezenfelül a melegvíz és a hidegvíz fogyasztás is lakásonként egyedi mérővel lesz ellátva.
- A lépcsőházi ajtón történő bejutást kaputelefonrendszer teszi lehetővé. Az épületen belüli akadálymentes közlekedést a lépcsőházba elhelyezett korszerű Schindler lift teszi lehetővé.
- A lakástulajdonosok autóinak elhelyezésére az zárt udvarban elhelyezett, 39 parkolóhely szolgál, melybe a zárható térkövezett bejárón tudnak bejutni a tulajdonosok.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Menczer Klára/Feel-Ing Ingatlaniroda

Ár

Irányár 26.95 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Feel-Ing Ingatlaniroda
Név Menczer Klára
Telefon +36 30 903 Mutasd
Email menczer.klara.it@ Mutasd