Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 46 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1 szoba
Emelet földszint .
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
TATA Ady Endre út városközpont!!!
Társasházi kis lakás a Tóparthoz közel!!!

Ha lakást vásárolna, de elképzeléseiben nem csak egy erkély, hanem kicsit nagyobb zöldfelület szerepel, akkor kitűnő lehetőség ez az egy szobás kis lakás, amihez 200 m2 kis kert tartozik a közel 1500 m2-es közös udvarból.

Befektetésnek is kiváló lehetőség ez a tóparthoz közeli 46 m2 egy szobás közös udvaros kis társasházi lakás. A 60-as években épült kis házikóhoz 30 évvel ezelőtt építették hozzá a 25 m2-es cserépkályhával fűtött szobát, ahol régi típusú szalagparketta található. A lakás bár felújítandó, statikailag jó állapotban van, 3 évvel ezelőtt a külső főfal szigetelést kapott, a többi fal pedig vakolva és színezve lett. A régi fa nyílászárók jó állapotúak redőnnyel ellátva. A szoba mellett egy fürdőszoba, egy tágas konyha, kamra és előszoba áll rendelkezésére az új tulajdonosnak, hogy elképzelje, hogy alakítja át, vagy újítja fel egy takaros kis otthonná ezt a jó elrendezésű kis lakást. A lakáshoz tartozik egy saját 6 m2-es tároló, ami az udvarban található külön helyiség.
A szomszédban ügyvédi iroda működik, a többi szépen felújított és karbantartott lakásban családok laknak, jó a lakóközösség. A hátsó kerti részen kialakított közösségi térben a gyerekeknek játszótér van, egy kis elszeparált részen pedig veteményes. A lakás rezsi szempontjából költséghatékony, saját villany és vízórával rendelkezik, cserépkályháról megy a fűtés. A tetőszerkezet jó állapotú, tatai cseréppel fedett.
És ami még nem elhanyagolható előnye a városközponti elhelyezkedés, hiszen a kapun kilépve szinte pár lépés a tatai Öreg tó és a Cseke tó is.

Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, jöjjön nézzük meg együtt!
Irodánk pénzügyi és ügyvédi háttérrel segíteni fog Önnek!!!
Az ingatlanról kizárólag az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon érdeklődjön!!!

Schlégl-Pintér Babett
schlegl.pinter.babett@dot-ing.hu
06 70 312 40 39

Ár

Irányár 21.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Schlégl-Pintér Babett
Telefon +36 70 312 Mutasd
Email schlegl.pinter.babett@ Mutasd