Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 54 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 2 .
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújítandó
Épült 1961
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra,
Valósítsa meg otthonát saját elképzelései szerint egy felújítandó lakásban!

Zugló belváros közeli részén, a Puskás Ferenc Stadion, Stefánia út, Egressy út találkozásánál, csendes, rendezett utcában eladó egy 2. emeleti, 54 m2-es, jelenleg kétszobás lakás.

A környék kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik: trolival két megálló a Stadionok metróállomás, pár perc sétával vagy átszállással elérhető a Hungária körúton járó 1-es villamos és a Thököly út buszjáratai is.

A 25 lakásos társasház fejlesztés alatt álló területen, az Ilka utca elején található, felújított homlokzatának köszönhetően jól illeszkedik az utca ezen részén már megépült vagy tervezett új épületek közé. Megközelíteni az ősfákkal szegélyezett Egressy út és Stefánia út felől érdemes.

Az eredetileg földszintes épületre kétszer is történt szintráépítés, utoljára 1961-ben a második emelet, ahol a lakás is található. A felújított homlokzattal és az új kapuval együtt az egész tető is felújításra került, ami sokat javított az épület megjelenésén.
A belső homlokzat még felújításra vár, de a növényekkel beültetett udvar rendezett, a lépcsőház és a folyosók tiszták, biztonságosak.

A lakás kétoldali fekvésének köszönhetően jól szellőztethető, délelőtt a szobák, délután a folyosó felé nyíló, ablakkal rendelkező konyha napfényes. A szobák egymásból nyílnak ugyan, de a válaszfal áthelyezésével megoldható, hogy külön bejáratúak legyenek ill. a külön konyhából kialakítható egy kisebb lakóhelyiség.

A fűtést jelenleg gázkonvektorok biztosítják, a nagyobb szobában lévő újabb készülék a lakáshoz tartozó kéménybe van bekötve, tehát felújításkor lehetőség van kombi-cirko vagy kondenzációs kazán beépítésére. Ezzel meg lehet oldani a korszerű melegvíz ellátást is, a fürdőszobai villany-bojler helyett, ami szintén egy újabb készülék. A kisebb szobában és a konyhában parapet-konvektorok vannak.

A lakás fenntartási költségei az épületrészek felújítása után megnövekedtek ugyan, de az új tető, a szép homlokzat, az új kapu, a felújított gáz-fővezeték előnyeit a jövendő tulajdonos fogja élvezni.
Az alap közös költségen felül, ami 11340 Ft a felújításokra felvett hitelek törlesztésére 10800 és 1620 Ft-ot kell még fizetni egy ideig. Az áram, gáz és vízfogyasztást egyedi órák mérik.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, hitellel is megvásárolható.

Ár

Irányár 30,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608,+36 1 788 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd
Google Map