Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 48 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2020
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 9
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Terasz 11 m²
ELADÓ EGY IGÉNYES, NAGY TERASZOS LAKÁS a közkedvelt Marina parton, ami az újszerű, kulturált 2020-as építésű, tripla Liftes 9 szintes Marina Garden társasház 4. emeletén található. Az exkluzív NY-i fekvésű lakás kétszobás, 52nm-es /lakás nettó alapterülete 46,9nm + 10,7nm terasz/ és a belső kert felé néz. Már belépve is érezzük a különbséget, kézzel tapinthatjuk, ezt a lakást nekünk készítették, minden részletre figyeltek. Az új, teljesen felszerelt és berendezett 0 km-s ingatlan személyünkben várja az első lakóját.

A /19,6nm-es/ nappali + konyha térérzetét tovább növeli a terasz. Igényes pult és bárszékeken egy koktél vagy kitelepülünk a teraszra egy vízipipa kíséretében, rajtunk múlik.
A lakásról pár gondolatban:
- komfortérzetünket simogatja a teljes motoros redőnyözöttség, ami applikációval, de manuálisan a falról is irányítható
- nem csak klíma előkészítés, hanem valóban be van már szerelve a készülék
- indukciós főzőlap, kivezetett elszívó, hűtő- és mélyhűtő, mosogatógép
- nagyméretű, valóban élhető méretű hálószoba a kényelmünkért, gardróbszekrényezhető
- okos otthon funkciók, videós kaputelefon, okos dugalj, stb.
- LED mennyezet- és spotvilágítás a nappaliban, valamint a konyhában a pult alatt
- bővített alapfelszereltség a beruházó csomagjához képest
- termosztatikus csaptelep van, az épített zuhanyzóhoz

A közös költsége a lakásnak: 18.411 Ft/hó, amelyben benne foglaltatik a fűtés-alapdíj (nincs fűtés átalány díj), a felújítási alap, a közös területek általános rezsi tételei, a társasházi biztosítás- és képviselet, valamint a kertész díja.

Minden fogyasztás mérőórával mért, azok leolvasását távleolvasással végzik. A folyosókon levő közműszekrényekben található mérőórákon, a lakók maguk is ellenőrizhetik a saját tulajdonukban álló ingatlan fogyasztását. Rezsi egységárak a következők: fűtés 20 Ft/kWh, a melegvíz 1700 Ft/m3, víz- és csatorna: 600 Ft/m3. A társasház további biztonságáról kamerarendszer, a lakáséról ezen felül biztonsági ajtó gondoskodik, az épület gyalogos bejáratánál proxyval juthatunk be. A ház alatti teremgarázsban a -1. szinten (a tapasztalatok szerint ez jobban közlekedhető, mint a másik teremgarázs szint) megvásárolható a lakáshoz egy nagyméretű teremgarázs beállóhely, és a mögötte levő /3,8nm-es/ saját zárható tároló.

A környék infrastruktúrája kiváló, Metró (M3) Gyöngyösi utcai megállója gyalog 2 percre, illetve a 15-ös és 950-es Buszok megállói 300 méteren belül vannak az ingatlantól. A Duna Plaza gyors, kényelmes vásárlási lehetőséget kínál mindenki számára. A közelben található továbbá a Wiking Yacht Club és a hangulatos kikötőre néző Melba étterem is. Ideális igényes egyedülállóknak, vagy pároknak. Az adásvételt követően azonnal költözhető és birtokba vehető.

A 64 M Ft-os lakás, az 5,5 M Ft értékű teremgarázs beállóhely és a 2 M Ft értékű tároló ára együttesen irányár, a teljes, a képeken levő bútorzattal és felszereltséggel együtt értendő. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 64 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető