Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 82 m²
Építési állapot újszerű
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet félemelet.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült kb. 1980
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
-
Azonnal költözhető, dupla teraszos, felújított lakás eladó Virányoson.
Közvetlen az igen népszerű Szarvas Gábor út tőszomszédságában, egy csendes zsákutcában helyezkedik el. Az ingatlan rendezett, zöldövezeti környezetben található.
A 82 nm-es lakás jó beosztású, az amerikai konyhás nappalit egy kandalló teszi hangulatossá. 2 külön nyíló szobával, gardrób helyiséggel, sarokkádas fürdőszobával, valamint 2 kényelmes méretű, zöldre néző terasszal rendelkezik.
Az elmúlt években teljes körű felújítást végeztek rajta, melynek során például riasztóval, padlófűtéssel, elektromos redőnyökkel, Vaillant gázkazánnal, polcokkal, tárolókkal, modern beépített konyhai gépekkel szerelték fel.
A lakáshoz tartozik egy garázs (kb.18 nm), melyben egy tároló (kb.8 nm) is kialakításra került. A helyiségek rendelkeznek ablakokkal (természetes fénnyel), árammal és vízzel, így a garázs akár műhelyként is használható.

A házban környezetükre igényes lakók laknak.
A közös költség 20.000 Ft havonta, mely többek között tartalmazza: a kertgondozás, lépcsőház takarítás és a szemétszállítás díját. Ezenkívül a ház rendelkezik már meglévő - több éve gyűjtött - felújítási alappal is.

Az ingatlan további előnye az elhelyezkedés. A Széll Kálmán tér tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a közelben található a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Budagyöngye bevásárlóközpont, játszótér, kiránduló erdő, óvodák, iskolák és orvosi rendelők.
Kedvező elhelyezkedése miatt könnyen kiadható.

Az ingatlan akciós vételára 74 millió Ft + a garázs 5 millió Ft. október végéig!
-
-
Renewed flat with double balcony in Virányos is for sale, and can be moved in immediately. The real estate is orderly, located in a green environment, close to Szarvas Gábor út in a quiet dead-end street. It is 82 square meters large, well arranged, with fireplace. There are 2 separate rooms, a wardrobe, a bathroom with a corner tub and 2 separate balconies looking at a green environment.
In the recent years it has been completely renewed which includes the installation on an alarm system, underfloor heating, electronic shutters, a Valliant gas-powered boiler, shelves and a fully equiped kitchen.
A garage (18 square meters) and a storage unit (8 square meters) are included. They have windows (natural lighting), electricity and water, so it can be used as a workroom.
The neighbours are nice and orderly.
The common charge is HUF 20 000 per month, whitch includes among others: caretaking of the garden, cleaning of the stairway and the charge for the garbage. Furthermore, the house owns a renewal fund that has been gathered for years.
A further advantage of the flat is the location. Széll Kálmán tér can be reached easily with public transport, in close proximity there is the Moholy-Nagy University of Arts, the Budagyöngye mall, a playground, a forest for small excursions, kindergardens, schools and medical centres.

Due to its good location house-letting, leasing is easy.

Price: HUF 74 million + HUF 5 million (the latter for the garage).

The discount price can be applied only until the end of October.

Ár

Eredeti irányár 81,9 millió Ft
Akciós ár 74 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Drahota Ingatlan - Budaörsi Iroda
Név Drahota-Szabó András
Telefon +36 20 320 Mutasd
Email andras@ Mutasd
garázzsal