Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült 1960
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 4.5 m²
Kilátás kertre,
ELADÓ a IX. kerület csendes, kertvárosi hangulatú, József Attila lakótelepén, a Dési Huber utcában, egy 1960-as építésű, 3 szintes /Lift nincs/, II. emeleti, 50nm-es, + 4,5nm-es erkélyes, 1+1fél szobás, fiatalosan és teljes körűen felújított lakása.

Az erkélyes nappalija és a hálója, egy madárcsicsergős, fás parkra néz, ami az É-Ny tájolásnak köszönhetően késő délutánig benapozottak és világosak.

A lakáson belüli felújítás egy része 10 éve történt, ami magában foglalta a víz és a villamos hálózat cseréjét, valamint a vizes helységek járólappal és csempével történő burkolását, a szaniterek cseréjével együtt. Ekkor kapott a konyhája is új járólapot, esztétikus fali burkolatokkal kiegészítve, + egyedileg méretre készített konyhabútort, sok praktikus tároló felülettel, beépített gáztűzhellyel. A nappali és a háló keményfa parkettája, csiszolva és lakkozva lett. Ellenben a fa bejárti ajtó és a helységek korszerű műanyag, bukó nyíló, redőnnyel szerelt ablakai és az erkély ajtó, frissen lettek cserélve. A szintén újszerű, nappaliban található inverteres klímája is pár éve lett beszerelve. Fűtése gázkonvektorokról történik, aminek a fűtés díja, jelenleg 6000Ft/hó átalányban fizetve. A meleg vizet a fürdőben található gáz kazán biztosítja. A víz, villany, saját órákról, a mért fogyasztás alapján fizetendő. A közös költség: 13800Ft/hó, ami magában foglalja a felújítási alapot, a szemét szállítás, takarítás, társas házi biztosítás és a képviselet díját.

Ezen kívül az árba tartozik még, a pince szinten egy önálló, zárható 8nm-es tároló!

A társasház lakóközössége jó, valamint akkurátusan figyelnek a ház műszaki és esztétikai állag megóvására, így rövid időn belül a ház homlokzati és lépcsőház hiányosságai is javítva lesznek.

Infrastruktúrája szintén jó: gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető! Villamos: 3-as, 37-es. Busz: 181-es, 281-es. Üzletek, bevásárlási lehetőségek, elérhető közelségen belül / SPAR, LIDL, stb./, úgy ahogy gyógyszertárak, rendelők, Iskolák, óvodák is.

A fent leírtakat figyelembe véve az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik a város forgatagától távol, de mégis elérhető távolságban, élhető környezetben, fiatalos otthont keresnek maguknak, elérhető áron!

A 30,9MFt-os ár irányár! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 30,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd