Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 33 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 122 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1961
Épület szintje földszintes
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
ELADÓ a III. kerület egyik legjobb részén, Csillaghegyen, nyugodt, kellemes mellékutcában, a Pozsonyi utcában található, az 1960-as években épült 3 lakásos ház 33nm-es lakása, saját zárt kerttel, 122nm-es telekterületen. A Dunától 200 méternyi sétára található ingatlan nem árterületen fekszik.

A 2 addicionális tároló melléképítménynek számít, azok a nettó lakóterületbe nem lettek beszámítva. 2012-ben a ház teljes felújításra került, ami magában foglalja a teljes villamos hálózatot (vezetékek a falban, villanyórák). Külön fázisra kerültek a nagyfogyasztók (sütő, főzőlap); a fűtési rendszert illetően pedig: vadonatúj gázterv készült, új cirkó került a házba a meglévő bojler helyett (természetesen az éjszakai áram lehetősége továbbra is megvan), az új fűtőtestek kerültek felszerelésre; valamint a teljes vízvezeték rendszer kicserélésre került: csövek, kád, mosdó. Az új nyílászárók beépítésével párhuzamosan a házfalak minden oldalról kaptak végig nagynyomású vízzáró réteget és alulról minden helyiség szintén aljzat vízzáró szigetelést. A tetőszerkezet ugyan nem került kicserélésre, de teljesen új bádogozás és tetőcserepek kerültek fel. A ház kert felöli oldala 8cm-es hőszigetelést, és a Királyok útja felőli rész oldaláról, a meglévő 4 cm-es szigetelés további 4 cm-es hőszigetelést kapott. Az épület hátsó oldala felöli rész pedig egy 5 cm-es belső szigetelést kapott. Ez 2021-ben ki lett egészítve új csempézéssel, konyhai járólapokkal és a laminált parkettával a szobában.

Mivel nem társasházról beszélünk, így közös költség nincsen. Elektromos sütő- és főzőlap van, de ezzel együtt sem haladja meg a villanyszámla a havi 5e Ft-ot. A víz 2 havonta fizetendő. A gáz pedig diktálós, költsége a fűtési időszakban is maximum 13-14e Ft körül alakult. A vízmelegítésért is a saját cirkó felel. Az ingatlan a képeken levő, kitűnő állapotban kerül átadásra, azonnal költözhető. A kertbe autóval be lehet állni.

A 30 M Ft-s lakás ára irányár, preferáltan készpénzes vevők jelentkezését várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 30 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető