Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 40 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1985
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Tatabánya barackosában ott ahol alapvetően hobbi kertek lettek kialakítva de az évek , év tizedek alatt már lassan, minden egyes kert lakó életvitelszerűen élvezi a természet ölelését. Valójában itt a Barackos sűrűn lakott területén található ez a termő fákkal, virágoskerttel tűzdelt, 600 nm-s gyepes telken helyet kapó két szintes, majd 40 nm-s alapterülettel rendelkező kis tégla épület. Jelen  pillanatban a fűtéskorszerűsítés munkálatai zajlanak. Téliesítést befejeztével a helyreállítás és a festés következik. Alsó szinten az amerikai konyhás nappali biztosítja a helyet a napközbeni együtt létre, az emelet ad helyet a kellemes nyugodt pihenésre vagy a huncutságokra.

Ha felkeltettem érdeklődését, ne hagyja vissza a aludni inkább hívjon a megadott telefonszámon, a hét 8 napján a nap 25 órájában.

Irodánk ingyenes szolgáltatásai: – Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel – CsOK ügyintézés – Állami Támogatások Intézése, Ingyenes felmérés, tanácsadás. Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is. Köszönöm, hogy elolvasta, legyen szép a napja.

Ár

Irányár 11,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Szintai Gergő
Telefon +36 20 936 Mutasd
Email gergo@ Mutasd