Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód - nem meghatározott -
Belső terület 180 m²
Telek terület 200 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Övezeti besorolás
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG! A BALATON ÉSZAKI PARTJÁNAK LEGSZEBB STRANDJÁN KÍNÁLUNK ELADÁSRA JÓL BEJÁRATOTT, TÖBB ÉVTIZEDE NAGY FORGALOMMAL, KIÉPÜLT TÖRZS VENDÉGKÖRREL RENDELKEZŐ MAGAS SZÍNVONALON MŰKÖDŐ VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGET.
Az eladó ingatlan 200 nm, mely magában foglal 2 darab zárt épületet,  egyikben minőségi berendezésekkel felszerelt gépesített konyha, szociális blokk, a másik épületben borbár pulttal és raktárral került kialakításra, melyekhez fedett és nyitott teraszok is tartoznak. A 2 egység együtt és külön-külön is üzemeltethető és megvásárolható. Egységenként egyidőben kb. 50-50 fő ülővendég kiszolgálására van lehetőség. 
Az épületek az eladó saját tulajdonában vannak, a területre vonatkozóan pedig 2031-ig van érvényes bérleti szerződés az önkormányzattal. 
Kiszolgálás a strand területén és a parti sétányon is egyszerre mindkét irányban történik. A vendéglátó egység elhelyezkedése kiváló, mert közvetlenül a sétány és a biciklis út mellett, egy nemrég épült modern lakóparkkal szemben található, így a forgalom nem kizárólag a strand vendégek kiszolgálására épül, hanem hosszú, akár egész éves nyitvatartást is tud biztosítani.  Az ingatlan széles és speciális igényeket is kielégítő választékával, valamint profi kiszolgálással a környék egyik legjobb éttermévé vált.  
További információkért és a megtekintés ügyében keressen bizalommal! Lakáskulcs Ingatlan Iroda Balatonfüred, Gyógy tér 3. 

Ár

Irányár 68 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Balatonfüred
Név Valkó Ágnes
Telefon +3630636 Mutasd
Email valko.agnes@ Mutasd