Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 118 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 590 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: luxus
Épült 2006
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladó a közkedvelt Tihanyi lakópark egyik rózsa utcájában egy gyönyörű, földszintes ikerház fél (dupla fal, közte szigetelés)
A ház tavaly esett át egy komplett felújításon, hogy elnyerje mostani formáját. Ide csak a bőröndöt kell hozni és már lehet is élvezni a ház adta lehetőségeket.
Ha nagyobb családdal költözne a tető betonfödémes, így még egy emelettel bővíthető.
A házban hatalmas előszobából nyílik 2 nagyméretű szoba, jacuzzis, bidés fürdő. HT helyiség, amerikai konyhás nappali, és egy 35m2-es fedett, zsindelyes, téliesíthető, ponyvázott terasz. A ház alatt egy 20m2 pince helyiség.
Az alaprajz az eredeti terv szerinti, a ház jelen állapotában 2 nagyobb hálószoba van, de vissza alakítható, igény szerint.
Extrák: padlófűtés, légkondi, új riasztó rendszer, redőny, szúnyogháló, gipsz szegélybe épített led lámpák, locsolórendszer, fúrt kút, új gyepszőnyeg, új tujasor, elektromos kapu, viacolorozott gk. beálló, járda. És egy Dél - Nyugati fekvésű kert.

A Tihanyi lakópark közigazgatásilag Szigetszentmiklóshoz tartozik, de szervesen Csepelhez kapcsolódik. 10 perc távolságra van a 159-es busz megállója, óvodák, iskola, bölcsőde, abc-k, gyógyszertár, kávézók, éttermek, játszóterek stb. A szomszédban gyönyörű, igényes házak, kedves emberek. :-)
Extrák:

Ár

Irányár 65 millió Ft (550 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ridom Ingatlan Központ
Név Schór Szilvia
Telefon +36 70 600 1586, +36 1 277 40 Mutasd
Email schor.szilvia@ Mutasd