Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 158 m²
Építési állapot használt
Építési mód könnyűszerkezetes
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 500 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1984
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Terasz 40 m²
II/a.kerület Hársakalján eladó egy bruttó 158 nm-es, könnyűszerkezetes ikerházrész, amihez kb. 40 nm-es terasz is tartozik A saját kertrész 500 nm.
Az épület 3 szintes. Az alagsorban garázs, mosókonyha és tároló, a földszinten tágas nappali, konyha , dolgozó, előszoba és zuhanyzós fürdő található. A tetőtérben két tágas hálószoba és fürdőszoba van.
A családbarát családi ház 1984 körül épült, 1996-ban teljesen felújították (fürdőszobák, ajtók, lépcsők, fűtés / víz / villany, konyha, padló, terasz stb.). Építése után nem sokkal a magyar "Szép Házak" folyóiratban mutatták be, mint jövő orientált épületet (energetikai szempontból is).
Az ingatlan vizuálisan nagyon vonzó a sok ablak és faelem miatt. Az épület jó állapotban van a rendszeres karbantartásnak köszönhetően. A földszinten találjuk a tágas nappalit étkezősarokkal , kandallóval és nyitott konyhával. A napfényes terasz és a parkosított kert a nappaliból és az étkezőből érhető el. A kert nem látható az utcáról, és elegendő helyet biztosít az egész család számára a pihenéshez és a játékhoz.A földszinten található egy kis szoba is, amely vendégszobaként vagy dolgozóként használható. Az emeleten 2 tágas hálószoba és egy nagy fürdőszoba helyezkedik el.
Az alagsorban garázs, mosókonyha , kamra kapott helyett.
A ház teljesen szeparált az ikertárstól,a bejárat külön utcáról van.
Az ingatlan elhelyezkedése több szempontból is kiváló. Kirándulásra, sportolásra, kutyasétáltatásra alkalmas hely 5 perces sétával érhető el. A buszmegálló 250 m-re van. A közelben kitűnő bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák találhatóak.
A ház befektetésnek is kiváló, mivel a közelben lévő amerikai és francia iskola miatt sokan keresnek bérleményt ezen a területen. Az ingatlan egy Kft. tulajdonában van, a tulajdonos a céggel együtt történő eladást preferálja.

Ár

Irányár 115 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda CP Ingatlan Kft.
Név Czitóné Parrag Klára
Telefon +36 30 996 Mutasd
Email czito@ Mutasd