Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 700 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1670 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: jó
Épült 2001
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
BEFEKTETŐKNEK és többgenerációs CSALÁDOK SZÁMÁRA is kiváló lehetőséget kínál TELKIBEN, egy jelenleg MÉLYEN PIACI ÉRTÉKE ALATT ELADÁSRA KÍNÁLT, ÖRÖKPANORÁMÁS,TÁRSASHÁZ!

Az ingatlan jogilag két lakásos társasháznak van nyilvánítva, azonban az épület adottságát tekintve négy különálló lakás került kialakításra.

A négy lakásból 3 már elkészült, 1 lakás még befejezésre vár. A lakások közös lépcsőházból nyílnak, az épület statikai adottságaiból adódóan igény esetén akár szintenként egybenyithatóak.
Az épület teljes egészében alápincézésre került, mely pinceszint többek között magába foglal egy jelenleg még szerkezetkész, félszuterén padlófűtéses, angol-aknás „szolgálati” lakást, a tároló és gépészeti helyiségeket (többek között központi porszívó), valamint egy 6 beállásos teremgarázst is.

MÉRETEK:
- Pince: 287 m2
- Földszint: 211 m2 + terasz: 70 m2
- Emelet: 208 m2 + terasz: 14,8 m2 + 12,8 m2.

Az épület fűtését padló, fal és mennyezetfűtés látja el mely rendszer egyedisége hogy a mennyezeti kör az esetlegesen felmerülő igények kapcsán hűtésre is átalakítható.
Külön kiemelendő, hogy a már elkészült lakásokban split klímaberendezések kerültek telepítésre.

A társasház, valamint az ott lakók védelmét a már kiépítésre került komplex riasztó rendszer látja el, mely nem csak mozgásérzékelőkre hagyatkozik, hanem a nyílászárókra is rákötésre került.

Az épület homlokzatainak színezése, a teraszok burkolása, a terep rendezése (fúrt kút biztosított öntözőrendszer számára), valamint a kerítés végleges befejezése az új tulajdonosra vár melyet saját elképzelései szerint valósíthat meg.

A tulajdonos végzettségét tekintve ÉPÍTÉSZMÉRNÖK, aki az építési munkálatokat végig figyelemmel kísérte és részleteiben dokumentálta.

Megjegyzést érdemel, hogy a ház nem befektetési célból, hanem kifejezetten a család számára került megvalósításra, átgondolt tervezéssel, kiváló építőanyagok felhasználásával (Wienerberger HS 44 Porotherm falazat, monolit vasbeton födém).

További részletekkel kapcsolatosan az alábbi elérhetőségek bármelyikén szívesen állok rendelkezésére!

Ár

Irányár 129 millió Ft (184,29 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Kimár Richárd
Telefon +36 30 410 Mutasd
Email k.richard@ Mutasd
sürgős