Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 600 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Felújított házikó Tatabányán a Hegyalja utcában!!!
Páratlan panoráma, csendes, nyugodt környezet, nagy telek...ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni ezt a kis házikót...
Tatabánya Turul hegyoldal...50 m2…600 m2 telekkel…2 szobával…beépített terasszal…tetőtéri hálószobával…pincével…mindez a Gerecse lábánál…
A telek és a ház fekvése nagyon kedvező a Turul hegyoldalon Tatabánya újvárosi részétől pár száz méterre. Az felső szintről páratlan panoráma teszi kellemessé a mindennapokat.
Az épület a 1970-es években épült, téglából, a hátsó pincerész vegyes falazattal. 2020-tól folyamatosan felújították, melynek során új burkolatok kerültek beépítésre, a szobában laminált parketta, az előtérben, konyhai részen és a fürdőszobában hidegburkolatok. Az alsó szinten egy szoba, konyha, fürdőszoba és egy 20 m2 beépített terasz került kialakításra, a felső szinten pedig egy tetőtéri jelenleg hálószobaként funkcionáló kis kuckó.
A vízellátás vezetékes, a villany 32 A, optikai kábel, internet, TV, vezetékes telefon rendelkezésre áll. a fürdőszobában található HAJDÚ villanybojler biztosítja a melegvíz ellátást. A fűtés fatüzelésű kályháról megoldott az alsó szinten, de villanypanelek is segítik a ház melegen tartását. A ház tetőszerkezete jó állapotú, cseréppel fedett. Az épület 10 cm hungarocell szigetelést kapott. A felújítás során új LEIER kémény került kiépítésre a tavalyi évben. A bejárati ajtó és a beltéri ajtók is cserélve lettek. Fa nyílászárók lettek beépítve redőnnyel, szúnyoghálóval. A házhoz 600 m2- es félig körbekerített telek tartozik, a hátsó kerti részen panorámával a Gerecsére. A ház aszfaltúton megközelíthető, szomszédban és az utcában számos új ház van épülőben. Ha az utcából lesétálunk pár száz méterre az újvárosi részen iskola óvoda, INTERSPAR, buszvégállomás, bevásárlási és szolgáltató egységek, posta, bank megtalálható.
Még egy kis ráfordítással, takaros kis otthont varázsolhat belőle, kerttel, nyugalommal, panorámával, mindezt most megvásárolhatja egy kisebb lakás árában, jöjjön nézzük meg, hogy lehet az Öné.
Az ingatlanra hitel nem vehető fel zártkerti besorolású!
Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlan irodával tekinthető meg, kérem, hívjon bizalommal!

Schlégl-Pintér Babett
06 70 312 40 39

Ár

Irányár 13.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Schlégl-Pintér Babett
Telefon +36 70 312 Mutasd
Email schlegl.pinter.babett@ Mutasd