Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 270 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5+1 félszoba
Telek terület 930 m²
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Lakjon, nyaraljon, dolgozzon OTTHON!

Tatán, alig 100 méterre a városközponttól található ez a polgári stílusú, igényesen felújított családi ház, melyet most a vásárolni szándékozó ügyfeleink figyelmébe ajánlok!

Az ingatlant az teszi különlegessé, hogy két külön családi házra tagolódik. A nagyobbik 173 m2, plusz12 m2 galéria, plusz 20 m2 terasz, a kisebb pedig 96 m2 alapterületű, plusz 10 m2 terasz. A két házrész között díszes, fából készült bejárati kapu fogadja az idelátogatókat.

A ház eredeti jellegét megőrizve, mind stílusában mind igényességében visszatükröződik az ingatlan 1900-as évek elejének hangulata.
A látszógerendás födém, a 2 aknás kemence - mely sütésre is alkalmas- , a hajópadló otthonos hangulata hatja át az egész házat.
Az utcafronton 2 szobát találunk, az egyik szobához plafonig berendezett gardrób kapcsolódik, a konyha -étkező, fürdőszoba, háztartási helyiség mögött pedig egy tágas nappali kapott helyet, melyből impozáns lépcső vezet a galériás dolgozó szobába. A kertre néző nappalit alig 4 éve építették a házhoz -mely már padlófűtéssel készült- , továbbá kapott még az ingatlan egy plusz gardróbot, és egy külön WC-t.
A nappaliból tágas teraszon keresztül léphetünk a kertbe, ahol is 9 fajta gyümölcsöt adó fa ad kellemes árnyékot. A gyűrűs kútból az egész kert öntözhető.
A fürdőszobát alig 1 éve teljesen felújította a tulajdonos, mely abszolút illeszkedik a ház ízlésvilágához.
A tető hőszigetelt, mindkét külön bejáratú ház külön kondenzációs gázkazánnal rendelkezik, a vastag falak a nyári hőségben is lehetővé teszik a kellemes hőmérsékletet. A ház felújítása folyamatos, szépen karbantartott.
Az utcafront 2 autó parkolására alkalmas, a nagykapun keresztül megközelíthető autóbeálló a kert végében kapott helyet.
A 96 m2-es családi ház állapota átlagos, így nagyobb teret adva Önnek, mert itt akár irodát, akár üzlethelyiséget alakíthat ki belőle, vagy kétgenerációs házként is használhatja.
Ha a leírtak az Ön figyelmét is felkeltették, nézze meg és tegyen ajánlatot!


Kérje INGYENES hitelszűrésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából. KAMATTÁMOGATOTT hitel, már használt ingatlanra is. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

Megtekintésért vagy további kérdéseivel keressen bizalommal:
Kiss Mónika
Tel: 30 342 0312

Ár

Irányár 97.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Kiss Mónika
Telefon +36 30 342 Mutasd
Email kiss.monika@ Mutasd