Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 190 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1038 m²
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült kb. 2000
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Befektetők figyelem! Tetőtér még beépíthető, illetve akár társasházzá alakítható az épület!
Eladó dupla komfortos álomotthon Szigetmonostoron!
Tágas, biztonságos helyre vágyóknak!
Elhelyezkedés:
A Duna főága és a Szentendrei-Duna által közrefogott Szentendrei-sziget legdélibb települése Szigetmonostor.
Főutcája a sziget egyik legfontosabb útjának számító 1113-as közút. A községhez tartozik Horány üdülőfalu, a sziget teljes déli része, mintegy 12 kilométernyi észak-déli kiterjedésben. Dunakeszivel kompjárat köti össze. A település személyszállító révjáratokkal Gödről és Szentendre belvárosából is elérhető. Közúton a Tahitótfaluban található Tildy hídon közelíthető meg.

Nevezetességek:
A ma is virágzó településnek mintegy kétezer lakosa van, s a Duna–Ipoly Nemzeti Park része. Védett növénye az árvalányhaj, de a településtől délre fekvő Rudafás erdő védetté nyilvánítását is kezdeményezték. Festői tájait ma is látogatják alkotó művészek is, mint hajdan Vajda Lajos festőművész és grafikus. 1953-ban a helység katolikus templomának freskóit Jeges Ernő festette.

Az ingatlan leírása:
A Dunakanyarban a Szentendrei szigeten, gyönyörű környezetben eladó, egy 195 m2-es, szinteltolásos, padlófűtéses családi ház, plusz 80 m2-es hasznos területtel. Telekterülete:1038 m2.

A ház jól át gondolt tervek alapján, magas minőségű anyagok felhasználásával felújított. Építési anyaga tégla, a tető héjazata Bramac cserép, új kéménye a legkorszerűbb technológiával készült Leiner kémény mely lehetőséget kínál más, alternatív fűtés használatára is.
Helyiségeinek kialakítása is az ésszerű tervezést dicséri. 3 szintjét úgy álmodták meg, hogy a számára megfelelő életritmust tudja folytatni a ház minden lakója.

A földszinten külön szintet kapott a hatalmas amerikai konyhás nappali, előszobával, fürdővel, gardróbbal, játéksarokkal, mely később, igény szerint leválasztható szobának, vagy dolgozónak. Innen jutunk ki a majd 40 m2-nyi teraszra, melyet hatalmas ablakfelületek határolnak a háztól.
Az első szinten zuhanyzós fürdőt és 3 külön bejáratú hálót találunk, melyekben szintén járható gardrób biztosítja a megfelelő rendszerezést.
A legfelső szinten a moziterem kapott helyet projektorral és vetítővászonnal. Ugyanitt egy más célra is használható tetőtéri tárolót is találunk, de a szint elképzelés szerint igen széleskörű, más jellegű funkcióra is alkalmas lehet.

Az ingatlan teljes épületgépészeti felújításon esett át, pluszszigetelést, padlófűtést kapott, a riasztórendszer előkészítését is elvégezték, illetve a kerítést is a tulajdonosok építették az ingatlan köré.

A telek tervek szerinti parkosítása és medence kialakítása már az új tulajdonos feladata. De igény szerint másféle hasznosítás is elképzelhető.
A kertben több autó számára biztosított a felszíni beállás.
Az ingatlan családiházas környezettel és a helység sajátossága miatt egyedi természetközeli hangulattal bír.

Enteriőr:
A minőségi nyílászáróktól kezdve, a díszítő értékkel rendelkező, mégis célorientált design visszaköszön az ízléses függesztékeken és egyéb világítástechnikai eszközökön is.
A beépített látványkandalló, a tágas terek, átgondolt rendszerezési lehetőségek és hangsúlyos térbeli megoldások, letisztult, mégis barátságos és logikus egységet foglalnak össze a belépő számára.
A gyermekközpontú és biztonságos elrendezés szintén nyomon követhető a ház minden szegletében, csakúgy mint az egyéb megoldásokra adott lehetőségek.

Ha ilyen kiemelt, barátságos környéken képzelte el gyönyörű, mindig rendezett és minden igényt kielégítő otthonát, akkor ne szalassza el ezt a lehetőséget!

Az ingatlan irányára: 73,9 M Ft

Akár hétvégi megtekintésre is van lehetőség munkatársunkkal előre egyeztetett időpont szerint.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban:

- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!

Ár

Irányár 73.9 millió Ft (377.04 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Mátyás Tünde
Telefon +36 30 223 Mutasd
Email matyastunde1970@ Mutasd
CSOK
igényelhető