Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 86 m²
Építési állapot használt
Építési mód szilikát
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1349 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújítandó
Épült 1966
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
A Tisza-tó kapujában, Poroszlón, kínálunk megvételre egy 86 nm alapterületű, egyszintes, részben felújítandó, családi házat, 1349 nm alapterületű telken.
Az ingatlan a Tisza-tavi Ökocentrumtól nem messze, egy nagyon jó adottságú telken helyezkedik el. A település központjából, vagy a vasútállomásról egyaránt könnyen megközelíthető.
A lakóingatlan 1966-ban épült, az eredeti tervek alapján, 2 szoba, fürdőszoba, konyha, előszoba és kamra alkotta volna, ám a tulajdonosok elképzelései szerint, végül a vizes helyiségek, külön épületrészben, az úgynevezett, kb. 30 nm alapterületű, nyári konyhában kaptak helyet.
A ház jelenleg fürdő és konyha nélküli, ellenben, 4 szoba, tágas előszoba, valamint kamra helyiség alkotja. A különálló épület összkomfortos, elnevezésével ellentétben télen is kiválóan használható, minden közművel felszerelt. A nagy házba a vizet bevezetve, szintén összkomfortossá tehető.
A lakóház és a hozzá tartozó épületek, valamint a hatalmas telek, rengeteg lehetőséget kínálnak, legyen szó több generációs ingatlan kialakításáról, családi gazdálkodás megvalósításáról, vagy befektetési célból való hasznosításáról. A környező szomszédok nagyon rendesek, a környéken folyamatosan újulnak meg a hasonló adottságokkal rendelkező lakóingatlanok.
Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki tervezett, gondos fejlesztés révén, hosszú távban gondolkozik az ingatlan felújításáról és későbbi hasznosításáról.

Ár

Irányár 14.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Nagy Csaba
Telefon +36 70 948 Mutasd
Email bh.nagycsaba@ Mutasd
kiemelt