Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 200 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+3 félszoba
Telek terület 2004 m²
Parkolás
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Épült 2003
Közműállapot csatorna: nincs adat
gáz: nincs adat
villany: nincs adat
víz: nincs adat
Eladó Pátyon a főutvonalhoz közel, mégis csendes utcában - nagy telken - egy összkomfortos családi ház. Közel van a buszmegálló, de a bevásárló-centrum sincs messsze.
A ház földszinti részén található a nappali + két szoba, konyha-étkező, fürdőszoba és közlekedő és a folytatásában kazánház és garázs. Jelenleg erről a szintről jutunk fel a tetőtérbe, de kiépitésre került egy bejárati ajtó, amelyhez ha a külső feljárót megépitik különbejáratu lesz.
A tetőtérben található egy nagy szoba és 2 félszoba, közlekedő és fürdőszoba külön WC-vel is . /5 WC!/ Itt befejezésre vár még konyha-étkező, előtér. Ezen a szinten egy francia erkély és egy másik erkély van, melyről panorámás a kilátás a településre.
A családi ház jó minőségü anyagokból épült, hőszigetelt, fa hőszigetelt nyilászárókkal ellátott. A fütés kombi gáz cirkóról radiátorokkal és padlófütéssel üzemel. A fütés átkapcsolható egy vegyes tüzelésü kazánra is, plussz vizmelegitő tartállyal.
Az épület alatt kis pince és boltives borospince is van.
A házban térfigyelő kamera, riasztó, központi porszivó és vizlágyitó került beszerelésre, TV, internet, a bejáratnál motos kapu van.
A gyümölcsfákkal beültetett szép nagy kert alkalmas konyhakert kialakitására, pihenésre, játékra és sportolásra. Az ásott, kővel kirakott kutból a kert locsolható!
Ajánlom a házat gyermekes családok vagy több gereráció részére is, mert biztositható az elkülönülés is.

Ingyenes, teljes körű hitelügyintézéssel, állami támogatású hitelekkel állunk rendelkezésére!

Ár

Irányár 65 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Villabörze Ingatlaniroda
Név Bozsóné Kovács Jolán
Telefon +36 70 454 Mutasd
Email kovacs.jolan@ Mutasd