Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 107 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 700 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: részben felújított
Épült 1930
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: telken
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Nagybörzsöny csendes mellékutcájában eladó ez a hangulatos, gerenda mennyezetes
vegyes falazatú (kő, tégla, vályogtégla) parasztház.
Két bejárata van, az első házrész szoba-konyhás, a hátsó lakrész 2 szoba, nappali-étkező-konyha, fürdő és külön WC-ből áll. Van egy kívülről megközelíthető zuhanyzós, WC-s fürdőszoba.
A házban a felújítások elkezdődtek: víz, villany, fürdőszobák, WC elkészültek. A nappaliban le van téve a laminált padló, az ingatlan felújításának befejezése az új tulajdonosra vár. Saját ízlése szerint alakíthatja, szépítheti. Gázcsonk a telken belül. A fűtést kályhával van megoldva. Szépen nézne ki egy-egy cserépkályha a két nagyobbik szobában, kifűtené az egész házat.
A telek 700 m2, keskeny, hosszú, két utcára nyíló. Mindkét utca mellékutca. A ház mögött van egy kb. 30 m2-es fedett terület - ide lehet kiülni nyáron, ping-pong asztalt kitenni, vagy lehetne téli kert, stb. Aki kertészkedni szeretne van a kertben egy kb. 24 m2-es „volt” üvegház. A locsoláshoz a vizet a kútból lehet meríteni. A24 m2-es garázs a hátsó utcáról közelíthető meg. A kertben van egy hatalmas, gyönyörű diófa.
Azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a régi korok meghitt hangulatát. Ha nyaralóban gondolkodnak, ezen a csendes, nyugodt helyen megpihenhetnek a város zajától, de állandó lakásnak is tökéles megfelel.
Nagybörzsöny egy felkapott kis ékszerdoboz a Börzsönyben. Egyre többen válasszák állandó lakhelyül. Az év folyamán, főleg tavasztól őszig rengeteg a turista. A vállalkozó szelleműek ezért vendégháznak is kiadhatják. Nagybörzsöny kultúra szempontjából is kedvelt hely, gyakran szerveznek különböző rendezvényeket, koncerteket. Épül a télen-nyáron üzemelő fürdő élménymedencével, stb. A gyerekek számára pedig itt van a kisvasút, mellyel a Börzsönyön át levonatocskázhatunk Szobra.
Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 14 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Semsey Ingatlan
Név Semsey Katalin
Telefon +36 30 933 Mutasd
Email semsey.ingatlan@ Mutasd