Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 230 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 1500 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Dunaalmáson ELADÓ kétgenerációs 7 szobás családi ház!!!

Kitűnő befektetés, értékálló otthon nagycsaládosok számára!!!

Családi házat keres, de még nem találta meg az igazit…itt az alkalom, hogy egy igazán értékálló, többféle funkcionális lehetőséggel rendelkező ingatlant vásároljon…
Akár befektető, akár nagycsaládos, vagy vállalkozó itt most mindenre van lehetőség, és ha ezt vidéken képzeli el, akkor mindenképpen érdemes megtekintenie ezt az ingatlant…

A Dot-Ing ingatlaniroda eladásra kínál Tatától alig 10 km-re lévő közkedvelt Dunaparti településen, Dunaalmáson, a Gerecse északi nyúlványainál csendes, de mégis frekventált helyen, két lakószintes, jó állapotú és elrendezésű, masszív családi házat, ami számos funkcionális lehetőséget hordoz magában.
Az 1970-ben hagyományos építési módon épült kétgenerációs 250 m2-es hét szobás két fürdőszobás két konyhás családi ház 1500 m2 körbekerített telekkel családi házas övezetben helyezkedik el. 1990-ben hozzáépült felső szint a manzárdtetős tetőtérben került kialakításra nappalival, három hálószobával, konyhával-étkezővel, fürdőszobával és külön mellékhelyiséggel. A felső szinten laminált parketta és hagyományos hidegburkolatok funkcionálnak padlóként az alsó szobákban régi de jó minőségű szalagparketta található. A tetőtérben kialakított szobáknak a tetőtéri részen lambériával burkolt falazat kellemes otthonos légkört varázsol, a tágas helyiségeket a tetőtéri ablakok világossá napfényessé teszik. Az alsó szintről az emeletre vezető fából készült lépcsőfeljáró faragott korláttal kellemes hangulatot teremt a tetőtéri résznek. Az alsó szinten szintén három szoba, fürdő, konyha és nappali-étkező némileg felújítandó, de jó állapotú. A ház fűtése gázkazánról működtett a felső szinten már lapradiátorokkal, de kiegészítésként 2 db cserépkályha is rendelkezésre áll az otthon melegen tartásához. A használati melegvíz ellátást két elektromos bojlerrel biztosítják az alsó és felső szinten található fürdőszobában. A nyílászárók fából készültek thermoplan kétrétegű üvegezéssel, a beltéri ajtók egyszerű fa ajtó lapokból. Az ingatlan összközműves víz, gáz, villany szennyvíz elvezető rendszerrel ellátott.

Ami az ingatlannak speciális jelleget biztosít, az az, hogy az udvarban található egy 30 m2-es kisebb különálló lakóépület, amelyet a régi tulajdonos orvosi rendelőként működtetett, alkalmas lehet bármilyen vállalkozás elindításához, vagy funkcionálhat külön kis lakásként, egy szobával konyhával és szociális helyiséggel kialakítva. Az házhoz tartozó 1500 m2-es telek parkosított, füvesített, az első részen előkerttel, a hátsó részen tujákkal, fenyőfákkal szépen gondozott zöldfelülettel borított.

Az ingatlanhoz közel van a Polgármesteri hivatal az Általános iskola, Óvoda, Templom, különböző kereskedelmi és szolgáltató egységek. Az ingatlan közelében van busz és vasútállomás, valamint a ház előtt autóbeálló és a telken belül pedig 3 autó befogadására alkalmas garázs is található.

Jöjjön nézzük meg együtt mert lehet, hogy ez az ingatlan az amiről Ön már régóta álmodott!

További kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!
ingatlan a Dot-Ing Ingatlan irodával tekinthető meg!
Kérje INGYENES hitelminősítésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából!

KAMATTÁMOGATOTT hitel és CSOK már használt ingatlanra is. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

Schlégl-Pintér Babett
06 70 312 40 39

Ár

Irányár 36.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Schlégl-Pintér Babett
Telefon +36 70 312 Mutasd
Email schlegl.pinter.babett@ Mutasd