Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 54 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 3300 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült kb. 2002
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 2
Energetika :
Terasz 12 m²
Különleges lehetőség nagy telekre vágyóknak!

Csörög Kecskerágó részen szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett, sziklakertekkel és pihenőhelyekkel kialakított otthon zöld környezetben!
Ha természetközeli lakóhelyre vágyik, de azért elérhető helyen, kitűnő választás lehet (5 perc autóútra Váctól, az M2 közelében fél órányira Budapesttől.
Körbekerített gondozott kert, a képek magukért beszélnek. Jó állapotú, karban tartott ház, mely 2002-ben épült, rendezett környezet, költözhető állapot. Kisebb családnak vagy fiatal párnak ajánlom első sorban, a ház mérete miatt. Az alsó szinten tárolók és kazánház, felette 30 m2-es lakószint található terasszal, szoba, konyha, fürdő és toalett külön. A szobából jutunk fel az emeleti hálóba, mely közel 20 m2 három ablakkal, redőnnyel ellátott világos szoba. Fűtése központi fűtés vegyes kazánnal, az egyik szobában fatüzeléses kályhával is kiegészítve. A vÍz hidrokontrollos megoldással, ásott gyűrűs kútról történik. Parkolás garázsban, a ház mellett, de hatalmas telkén több autó tárolása is megoldott. Kifüggesztéssel értékesíthető, a tulajdoni lapon szántó és gazdasági épület szerepel, ezért lakáshitel és csok nem vehető igénybe! Készpénzzel rendelkező érdeklődőket várunk. Kedvező ár: 21 M Ft

Ár

Irányár 21 millió Ft (350 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Horchy Krisztina
Telefon 36 70 949 5148,+36 70 274 Mutasd
Email horchykrisztina@ Mutasd
alkalmi vétel