Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 59 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 852 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 1970
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Eladó családi ház Acsán!

FALUSI CSOK IGÉNYBE VEHETŐ!


Eladóvá vált Acsa átmenő forgalomtól mentes, csendes utcájában egy kedves, tornácos, összkonfortos családi ház.

Az ingatlan leírása:

A ház vegyes építésű, száraz, jól karbantartott. Több melléképület: kamra, szerszámtároló, fatároló, pince, vendégháznak használható épület tartozik hozzá. Utóbbi az udvar túloldalán taláható: belépő, főzőfülke, fürdő, 1 szoba alakítható ki benne.

Udvara szépen parkosított, nyáron gyönyörű lilaakác, tavasztól őszig gyöngyvirág, hagymás évelők, gondozott virágoskert díszíti. Játéktérnek is kiválóan alkalmas ez a rész, dupla hintája már csak a jó időt és a gyerekeket várja.

Az udvar folytatásaként akár egy háztáji veteményesnek, akár jószág tartására alkalmas ólaknak is bőven találunk helyet.

A telek területe: 852 m2, lakott alapterület 59 nm, ami két szobát, konyhát, fürdőt és wc-t foglal magában. A lakótér a kamra felé kitolva egy szobányival megnövelhető átalakítás esetén.

A fűtés igény szerint történhet beszerelt gázkonvektorokkal vagy a gyönyörű, fehér, újonnan elkészült cserépkályhával is.
A víz, villany, csatorna és gáz bevezetésre került.

Az ingatlant belülről néhány éve szinte teljes körűen felújították. Sor került a víz és villanyvezetékek újra húzására, csempe burkolatok cseréjére, épített zuhanyozó kialakítására, falak glettelésére és festésére, a bejárati ajtó és a fürdő ablak új nyílászárókra váltására.

Elhelyezkedése:

Acsa a Cserhát lábánál, a Galga patak felső szakasza mentén, Pest megye és Nógrád megye határán fekszik, Budapesttől 60 kilométerre északkeletre, Váctól 25 kilométerre keletre, Aszódtól pedig 25 kilométerre északra.

Megközelíthetősége:

• Vonattal a MÁV 78-as számú Aszód–Balassagyarmat–Ipolytarnóc-vasútvonalon közelíthető meg. Közös vasútállomása Erdőkürttel Püspökhatvan és Galgaguta között Acsa-Erdőkürt. Budapestről indulva Aszódon kell átszállni a kis piros vonatra.
• Autóval a 2108-as úton közelíthető meg Aszód és Balassagyarmat felől.
• Vácról a Volánbusz 338-as járatszámú busza megy Acsára.

Lehetőségek:

A településen óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerboltok, ajándékbolt, művelődési ház, polgármesteri hivatal, és uszoda is működik.

HORGÁSZOK FIGYELEM!

A falu közelében kiváló lehetőség nyílik a horgászatra is. Az egész Észak-pesti és cserháti régióban nem található a Sinkár-tóhoz fogható kiterjedésű és szerencsés fekvésű állóvíz együttes (Kis-tó és Nagy-tó). A tó földrajzilag a Csővári-Rögök, a Nagy-Szór tömbje és az Ecskendi hegytömbök ölelésében fekszik. Számos különleges növény- és madárfaj él a tavon és környezetében. A tározó 1987-es kialakulása óta szinte háborítatlan az élővilág, és ez vonatkozik a benne élő halakra is. Próbahorgászatok során kapitális 15-20 kg-os csukák, 10 kg fölötti süllők, 50 kg fölötti harcsák és 15 kg fölötti pontyok kerültek kifogásra.

Acsa két kastélyépülettel is büszkélkedhet. Mindkettő a Prónay családhoz kötődik, közülük a kisebbiket az elmúlt években teljesen felújították. Az egykori Patay-kastély
Acsa-Újlak területén épült, építészeti jellege a középkori várjelleget hangsúlyozza. Az átalakítás után sokak szerint maga a magyar Versailles – luxus és szépség jellemzi.

Akik szeretik a természetjárást, az ő számukra is rengeteg lehetőséget rejt a környék, dombos-lankás kirándulóhelyeiről páratlan kilátás nyílik a völgybe. A településen járóknak mindenképp érdemes meglátogatni a közelben lévő Csővár várának maradványait.

Ha békés, természetközeli, vidéki környezetre vágyik most remek választásra lelhet!

Az ingatlan irányára: 13,5 M Ft

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban:

- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!Ár

Irányár 13.5 millió Ft (228.81 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Moys-Szabó Tünde
Telefon +36 70 620 7375,+36 70 564 Mutasd
Email m.szabotunde@ Mutasd
alkalmi vétel